ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ DPS S-710 PLUS ΣΤΑΘΕΡΗ & ΦΟΡΗΤΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ !!

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συνεχής ανανέωσης των μοντέλων  ταμειακών μηχανών προχώρησε στην αντικατάσταση της ταμειακής  DPS S-710  με την αυξημένων δυνατοτήτων θερμική φορητή και σταθερή ηλεκτρονικού ημερολογίου νέων προδιαγραφών ταμειακή   DPS S-710 plus.
Η ταμειακή είναι πλήρως εξοπλισμένη και καλύπτει  με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και τις ποιο  πρόσφατες προδιαγραφές όπου θέλουν τα ταμειακά συστήματα να είναι έτοιμα για μελλοντική αποστολή δεδομένων στην ΓΓΠΣ.

Διαβάστε αναλυτικά για το μοντέλο εδώ.

Καλώς ήρθατε !

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας !

Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας για τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προωθητικό υλικό αλλά και σε υλικό υποστήριξης αφού πρώτα εγγραφούν (sign up) και στην συνέχεια συνδεθούν (login).

Οι Κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας μας :

Ταμειακές Μηχανές, Φορητές ταμειακές μηχανές, Συρτάρια ταμειακών μηχανών, Φορολογικοί μηχανισμοί - ΕΑΦΔΣΣ, Ζυγαριές, ζυγιστικά συστήματα, Αναγνώστες barcode-Barcode scanners, Συστήματα Pos, θερμικοί εκτυπωτές (Pos), Ανιχνευτές πλαστότητας, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων, καταμετρητές και ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων, κερματοθήκες ευρώ, τσαντάκια μέσης με κερματοθήκες  ευρώ, τσάντες delivery.