Υποστήριξη - Service


Η διάθεση αλλά και η υποστήριξη των προϊόντων μας στην αγορά γίνεται μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων  ανά περιοχή.

Για την σωστή και ποιοτική υποστήριξη των τελικών πελατών  από τους αντιπροσώπους φροντίσουμε έτσι ώστε όλοι οι  αντιπρόσωποι των προϊόντων μας να έχουν την σωστή ενημέρωση – εκπαίδευση .

Είμαστε  στην διάθεσή  των αντιπροσώπων  για δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη αλλά και ηλεκτρονική μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας e-mail.  

Επίσης  για ακόμα ποιο άμεση και ποιοτική υποστήριξη των τελικών πελατών τους, οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μετά από την διαδικασία εγγραφής , έγκριση εγγραφής και σύνδεσης στην ιστοσελίδα μας  έχουν δικαίωμα πρόσβασης  σε αρχεία, σχετικά έντυπα ή προγράμματα υποστήριξης των προϊόντων .

Μετά από την σύνδεση του κάθε αντιπροσώπου στο website στις εσωτερικές σελίδες των προϊόντων θα εμφανίζεται και το υλικό που μπορούν να κατεβάσουν.  

Καλώς ήρθατε !

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας !

Σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας για τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προωθητικό υλικό αλλά και σε υλικό υποστήριξης αφού πρώτα εγγραφούν (sign up) και στην συνέχεια συνδεθούν (login).

Οι Κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας μας :

Ταμειακές Μηχανές, Φορητές ταμειακές μηχανές, Συρτάρια ταμειακών μηχανών, Φορολογικοί μηχανισμοί - ΕΑΦΔΣΣ, Ζυγαριές, ζυγιστικά συστήματα, Αναγνώστες barcode-Barcode scanners, Συστήματα Pos, θερμικοί εκτυπωτές (Pos), Ανιχνευτές πλαστότητας, Καταμετρητές χαρτονομισμάτων, καταμετρητές και ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων, κερματοθήκες ευρώ, τσαντάκια μέσης με κερματοθήκες  ευρώ, τσάντες delivery.